Pagina's

Dag bezoeker van mijn blog,

Leuk dat je langs komt! Ik hoop dat je hier graag rondkijkt in alle berichten over mijn breihobby (en ook soms wat haken).
En over de konijnen en de kippen ook.
Als je een reactie achterlaat, vind ik dat fijn. 🙂

zondag 31 december 2017

2017-2018

Nog een uurtje vooraleer de telling weer begint vanaf 1/1. Ik rond het brei- en haakjaar af met volgende cijfers :
Dat 2018 op handwerkvlak even productief mag zijn!

♥♥♥

Ik wens zowel voor mijzelf als voor mijn blog-lezers dat 2018 een jaar mag worden waarin elke dag een klein beetje geluk in zich mag dragen...


2 opmerkingen:

 1. Een heel gelukkig, gezond en goed jaar gewenst.
  wat grappig dat je het aantal gehaakte en gebreide meters bij houdt.
  Probeer je elk jaar het vorige te overtreffen?
  Ik heb erg veel gehaakt en gebreid in 2017. In elk geval 11 paar sokken gebreid, een vest voor mezelf. En een aantal sjaals, en nog veel meer. Ben op 1 januari begonnen met een temperatuur deken te haken. Nieuwe uitdaging. Veel succes met je mooie projecten. Groet van Lia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Lia, dank je voor de wensen! Leuk, een temperatuurdeken! Ik heb mezelf als doel voor 2018 gesteld : géén nieuwe wol kopen, enkel breien met wat ik heb. Kijken of dat lukt :-)
   Ik probeer niet elk jaar te overtreffen, ik "registreer" gewoon. Is wel grappig om de aantallen over de jaren heen te zien. Ik gebruik Knitmeter, zoals je ziet aan de kadertjes in de rechterkolom. Dat is een website waar je je projecten kan ingeven. Ik moet nu even wachten tot ze de teller daar updaten, zodat ik 2016 weer in het rijtje kan voegen :-)

   Veel brei- en haakplezier in het nieuwe jaar!

   Verwijderen